Παυλόπουλος: Στηρίζοντας την ελληνική οικονομία στηρίζετε τον τόπο

Παυλόπουλος: Στηρίζοντας την ελληνική οικονομία στηρίζετε τον τόπο
«Το εμπόριο στην Ελλάδα έχει υποστεί τα μεγαλύτερα πλήγματα, μέσα στη δεινή οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μετά το 2009» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο το ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε τις προσπάθειές τους και σημείωσε: «Όπως επίσης, να εξάρω το γεγονός ότι αντέχετε, με προσωπικές σας θυσίες. Και θα σας παρακαλέσω να αντέξετε, γιατί χωρίς εσάς που είστε η ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης, ούτε η οικονομία μπορεί να υπάρξει, ούτε η κοινωνική συνοχή μπορεί να είναι δεδομένη».

Μάλιστα, τους διαβεβαίωσε ότι «στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, θα κάνω ό,τι μπορώ κατά την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας να έχετε έναν δρόμο εφεξής που σας ταιριάζει, με τον δυναμισμό που έχετε δείξει και, κυρίως, με την έφεση που έχετε να στηρίξετε τον τόπο. Στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, στηρίζετε τον τόπο. Αυτό θέλω να το γνωρίζετε. Σας το αναγνωρίζουμε και είναι προς τιμήν σας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, αφού προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Ετήσια Έκθεση των πεπραγμένων τους, εξέφρασε την ελπίδα να έχουμε, όπως είπε, καλά νέα για το 2016 και τον ευχαρίστησε θερμά για την αναγνώριση των προσπαθειών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ