Κι όμως: Aνοίγει εργοστάσιο στην Ελλάδα - Δείτε ποιο και που

Κι όμως: Aνοίγει εργοστάσιο στην Ελλάδα - Δείτε ποιο και που
Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, το εργαστάσιο ζάχαρης στην Ορεστιάδα αποφάσισε να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του δημιουργώντας περισσότερες από εκατό νέες θέσεις εργασίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ το ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) αποφάσισε να επαναλειτουργήσειτο εργοστάσιοτης Ορεστιάδαεντός του φθινοπώρου.

Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του χαρακτήρισε ως πολύ «θετική εξέλιξη» την απόφαση αυτή της Διοίκησης της ΕΒΖ και τόνισε ότι «η Ελλάδα για να βγει από την κρίση χρειάζεται όσο ποτέ και επειγόντως, να συγκεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στην ανασυγκρότηση της παραγωγικής της βάσης, πράγμα που, πέραν των άλλων, απαιτεί ισχυρή ρευστότητα και με ευνοϊκούς όρους προς την οικονομία».

Οι «Θεσμοί» (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), συνέχισε ο Παναγ. Λαφαζάνης, αυτό που κάνουν είναι «να στραγγαλίζουν την οικονομία, αποστερώντας εκβιαστικά την ίδια και τις τράπεζες από κάθε ίχνος ρευστότητας.Η καταδίκη αυτών των πρακτικών με ένα ισχυρό «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, είναι η μόνη στάση που μπορεί να επιτρέψει να διεκδικήσει η Ελλάδα επιλογές και δρόμους αποτελεσματικής χρηματοδότησης της οικονομίας για την παραγωγική στήριξη και ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ