Συνεργασία της Ευρωσύμβουλοι με την ινδική Total Solutions

Συνεργασία της Ευρωσύμβουλοι με την ινδική Total Solutions
Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον ινδικό όμιλο εταιρειών «Total Solutions Group» που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών

και συμβουλευτικών δραστηριοτήτων στην Ινδία και στην Άπω Ανατολή, ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για μια αμοιβαία επωφελή σύμπραξη, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ένα από τα δύο αντισυμβαλλόμενα μέρη της να προσβλέπει ότι, μέσω της συνδρομής του εταίρου της, θα μπορέσει να εντοπίσει και να αξιοποιήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες σε νέες αγορές που ενδιαφέρεται να αποκτήσει παρουσία.
Εν προκειμένω αυτό εξυπηρετεί άριστα τα σχέδια της «Total Solutions Group» που αναζητά τρόπους να επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, αλλά και της Ευρωσύμβουλοι, που δεν μένει αδιάφορη στην προοπτική δραστηριοποίησής της στην Ινδία και την Ασία.
Συγκεκριμένα, βάσει των όρων του μνημονίου αλληλοκατανόησης (MoU) που υπογράφηκε, η εταιρεία Ευρωσύμβουλοι αναλαμβάνει να παρέχει κάθε υποστήριξη στην Total Solutions Group, σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις και σε οργανισμούς - πελάτες της, στην αναζήτηση και στην αξιοποίηση επενδυτικών project τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, τις οποίες η ελληνική εισηγμένη γνωρίζει καλά, λόγω της πολύχρονης παρουσίας της, είτε αυτόνομα, είτε μέσω θυγατρικών. Ειδικά για τη χώρα μας, το ενδιαφέρον της ινδικής εταιρίας εντοπίζεται, κυρίως, σε επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και στην προώθηση διάφορων τεχνολογικών εφαρμογών που διαθέτει.
Στην ίδια λογική, η «Total Solutions Group» δεσμεύεται να προωθήσει τα σχέδια επέκτασης σε Ινδία και Άπω Ανατολή, ελληνικών επιχειρήσεων που είναι πελάτες της Ευρωσύμβουλοι, αλλά και της ίδιας της βορειοελλαδικής εισηγμένης εταιρίας συμβούλων, για project ανάπτυξης, καινοτομίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς κρατικούς θεσμούς, με τη συνδρομή του τμήματος συμβούλων της ινδικής εταιρίας και στο πλαίσιο χρηματοδοτικών προγραμμάτων φορέων όπως οι EU, Asian Development Bank, UNDP κ.λπ.
Οι δύο εταίροι, επίσης, συμφωνούν να εξερευνήσουν από κοινού οποιαδήποτε άλλη «win - win» επιχειρηματική ευκαιρία που θα προκύψει από τη συμπληρωματικότητα της δράσης τους και από τη γεωγραφική τοποθέτησή τους σε Ευρώπη, Ινδία και Άπω Ανατολή.
Σημειώνεται πως η «Total Solutions Group» είναι μια εταιρία με έδρα στο Νέο Δελχί, με κύκλο εργασιών στα περίπου 20 εκατ. ευρώ και εκτός από υπηρεσίες consulting, διαθέτει -όπως και η Ευρωσύμβουλοι- μηχανισμό και θερμοκοιτίδα επώασης start up επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ