Εξέλιξη φρεσκάδας με ελληνικό γιαούρτι στα αμερικανικά Starbucks

Εξέλιξη φρεσκάδας με ελληνικό γιαούρτι στα αμερικανικά Starbucks
Ελληνικό γιαούρτι στις "παρασκευές" της εταιρείας Starbucks, μετά από ένα χρόνο περίπου από την είσοδο της Danone και την πώληση

ελληνικού γιαουρτιού από τα καταστήματά τους.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία στην αγορά των ΗΠΑ, κάνει άνοιγμα στα smoothies από ελληνικό γιαούρτι σε τρεις γεύσεις.

Οπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της τα νέα ροφήματα, θα έχουν γεύση μάνγκο καρότο, φράουλα και γλυκά λαχανικά και θα πωλούνται σε 170 σημεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η είσοδος των Starbacks στο ελληνικό γιαούρτι, διαφοροποιεί την εταιρεία από τις ανταγωνιστές της, (McDonald’s), καθώς προσφέρει περισσότερες επιλογές στο κομμάτι των παρασκευασμάτων με οπωρολαχανικά.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ελληνικό γιαούρτι σχεδιαζόταν να συμπεριληφθεί στο μενού της, αμερικανικής αλυσίδας καφέ, Starbucks, από την άνοιξη, αποσκοπώντας σε ώθηση των πωλήσεις του προϊόντος που είναι διαιτέρως αγαπητό στις ΗΠΑ.


Η απόφαση προέκυψε από τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία Danone και τα Starbucks. Η διάθεση ελληνικού γιαουρτιού στα καταστήματα της εταιρείας στις ΗΠΑ θα ξεκινούσε από την άνοιξη του 2014, σύμφωνα με δημοσιεύματα στους New York Times και στη Wall Street Journal.

Και από το 2015 θα διατίθενται και σε καταστήματα τροφίμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ