Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε μικρές επιχειρήσεις

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε μικρές  επιχειρήσεις
Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.

Η πρωτοβουλία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, υλοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ, έχει ως στόχο την υποστήριξη συνολικά 580 αθηναϊκών επιχειρήσεων μέχρι τα μέσα του 2015 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. «Αττική») στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων.

Οι κατηγορίες στις οποίες παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη επικεντρώνονται στα σημαντικότερα θέματα λειτουργίας τους (π.χ. προώθηση πωλήσεων, οργάνωση/βιωσιμότητα επιχείρησης, ρευστότητα κ.α.). Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους και έχουν διάρκεια περίπου τρεις (3) μήνες για κάθε επιχείρηση που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, απολαμβάνοντας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη.

Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://tinyurl.com/consulting-athens. Εναλλακτικά, μέσω FAX στο 210-3838027.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους κ.κ. Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη, Τζουλιάνα Κοντίνη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 210-8846852 εσωτ. 403-404.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ