Δομική Κρήτης: Στον Δ. Κούτρα το 29,31% της εταιρείας – Στα 4,19 εκατ. ευρώ έκλεισε το deal

Δομική Κρήτης: Στον Δ. Κούτρα το 29,31% της εταιρείας – Στα 4,19 εκατ. ευρώ έκλεισε το deal

Η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση των ομολογιούχων

Την επίτευξη συμφωνίας του βασικού μετόχου Γ. Συνατσάκη με εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Κούτρα για την εξαγορά του 29,31% της Δομικής Κρήτης γνωστοποίησε η εισηγμένη.

Η συμφωνία, που υπόκειται στην έγκριση των ομολογιούχων, αφορά σε πώληση 4.654.906 μετοχών ή του 29,31% της εταιρείας έναντι 0,9 ευρώ ανά μετοχή (σ.σ. σημερινό κλείσιμο στα 0,98 ευρώ). Το ύψος της συναλλαγής ανέρχεται στα 4,19 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, η εταιρία ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ έλαβε προ ολίγου σήμερα Τετάρτη, 28.6.2023, γνωστοποίηση από 1) τον κ. Γεώργιο Συνατσάκη του Μιχαήλ, ο οποίος είναι α) μέτοχος της Εταιρίας και ελέγχει άμεσα και έμμεσα συνολικά ποσοστό 68,619% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της και β) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας και 2) την εταιρία ADAMAS GROUP LTD, με έδρα στην Λευκωσία Κύπρου, οδό Νέστορος 42, Καϊμακλί, της οποίας οι μετοχές και τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σ’ αυτές ανήκουν εξ ολοκλήρου στον κ. Δημήτριο Κούτρα του Αθανασίου, σύμφωνα με την οποία στις 28 Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη, καταρτίστηκε Συμφωνητικό μεταξύ του Γ. Συνατσάκη και της εταιρίας ADAMAS GROUP LTD για μελλοντική πώληση από τον Γ. Συνατσάκη στην εταιρία ADAMAS GROUP LTD 4.654.906 μετοχών της Εταιρίας που ανήκουν στον Γ. Συνατσάκη, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 29,31% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας (οι «Μετοχές»), αντί 0,90 ευρώ ανά μετοχή.

Η πώληση και μεταβίβαση των Μετοχών θα πραγματοποιηθεί, όταν ο Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων του Ομολογιακού Δανείου που έχει εκδώσει η Εταιρία δώσει τη συναίνεσή του για τη συναλλαγή αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ