Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη 14/2

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη 14/2

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023.

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Τρίτη (14/2/2023) με τοπικές νεφώσεις σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπως στη νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ωστόσο, ο καιρός αναμένεται να είναι και βροχερός, καθώς σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις άνω των 1.200 μέτρων περίπου αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης έως τις πρωινές ώρες, αναφέρει η πρόβλεψη του meteo.

Πάντως, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 10, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στη Στερεά από -2 έως 12, στην Πελοπόννησο από -1 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 10, στις Κυκλάδες από 5 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 13 και στην Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στον κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ