Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό

 Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Οι εργασίες θα εκτελεστούν βραδινές ώρες (από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί), στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά της πόλης

 

 

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα (9-13/5) οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα εκτελεστούν βραδινές ώρες (από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί), στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (ύψος Κλάδου Εξόδου της οδού Δημητρίου Φωκά - ρεύμα πορείας από την οδό Τζων Κέννεντυ προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ12 (Κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά - Καλαμαριά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής, μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ