Επική ανακοίνωση προς διαχειριστή για την κεντρική θέρμανση: «Τα παράπονά σας στον Πούτιν»

Επική ανακοίνωση προς διαχειριστή για την κεντρική θέρμανση: «Τα παράπονά σας στον Πούτιν»

«Οι ιδιοκτήτες των πάνω ορόφων», όπως υπογράφουν, ζητούν να μην ανέβει το καλοριφέρ πολλές ώρες.

Η ενεργειακή κρίση και οι αυξημένες τιμές στο πετρέλαιο, έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα με την θέρμανση στις πολυκατοικίες. Ειδικά σε αυτές που τα διαμερίσματα, δεν έχουν αυτόνομη, αλλά κεντρική θέρμανση...

Κάτι που σημαίνει οτι το καλοριφέρ ανάβει για όλους τις ίδιες ακριβώς ώρες.

Πολλοί ιδιοκτήτες ή και ενοικιαστές, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε έξοδα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κόντρες μεταξύ γειτόνων, καθώς τα κοινόχρηστα έχουν πάει στον... Θεό. Όπως συμβαίνει δηλαδή και στην παρακάτω περίπτωση.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που βρίσκονται στους πάνω ορόφους της πολυκατοικίας, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που κόλλησαν, ζητούν να μην ανάβει τις πρωινές ώρες το καλοριφέρ (σ.σ προφανώς θα λείπουν στην εργασία τους), ενώ παράλληλα εκφράζουν την επιθυμία τους να μειωθούν οι ώρες που ανέβει το απόγευμα.

Γιατί; Όπως ξεκάθαρα αναφέρουν «τα πορτοφόλια άδειασαν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητέ διαχειριστή, θα σας παρακαλούσαμε να μην ανάβετε τα καλοριφέρ το πρωί. Επίσης, θα μπορούσατε να τα χαμηλώσετε λίγο και το βράδυ. Ξέρουμε οτι έχει κρύο έξω, αλλά τα πορτοφόλια άδειασαν. Τα παράπονά σας στον Πούτιν.
Με εκτίμηση, οι ιδιοκτήτες των πάνω ορόφων».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ