Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου

Από σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα από σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Γι αυτό το διάστημα όσοι οδηγοί επιθυμούν να μπουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ