Στεγαστικό επίδομα για εκπαιδευτικούς - Άνοιξε η εφαρμογή για τις αιτήσεις

Στεγαστικό επίδομα για εκπαιδευτικούς - Άνοιξε η εφαρμογή για τις αιτήσεις

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password)

Άνοιξε εκ νέου, από σήμερα 27 Σεπτεμβρίου, το σύστημα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Ειδικότερα, την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022 – 2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της αρχικής προθεσμίας (30/6-03/8).

Όπως διευκρινίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ