Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία έξι ατόμων στη Λούτσα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία έξι ατόμων στη Λούτσα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία έξι ατόμων που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στη Λούτσα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ακόμα δεν έχει γίνει η ακριβής ταυτοποίηση των θυμάτων, που είχαν πάνω τους ευρωπαϊκές ταυτότητες, συγκεκριμένα γαλλικές, οι οποίες όμως εξετάζονται εάν είναι γνήσιες ή πλαστές. Παράλληλα, σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία, τα θύματα δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Από το σημείο της αιματηρής επίθεσης η αστυνομία περισυνέλεξε δεκάδες κάλυκες αλλά δεν βρέθηκε κανένα όπλο. Τέσσερα από τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν εντός του οχήματος, το οποίο έφερε πλαστές ξένες πινακίδες, και δύο έξω από αυτό.

Η ΕΛΑΣ συγκεντρώνει υλικό από κάμερες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία για τους δράστες αλλά και να χαρτογραφήσει πώς έφτασαν στο σημείο και πώς διέφυγαν.

Αναφορικά με τα αίτια της δολοφονίας, οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ