Συνελήφθη 42χρονος στον Πειραιά με χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του

Συνελήφθη 42χρονος στον Πειραιά με χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του

Στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Συνελήφθη χθες 42χρονος για ναρκωτικά και πορνογραφία ανηλίκων στον Πειραιά. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από ναρκωτικές ουσίες, 19.000 φωτογραφικά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και τετρακόσιες 400 φωτογραφίες συγκεκριμένου σημείου του σώματος διαφόρων γυναικών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' και του άρθ. 348Α΄ του Π.Κ. “πορνογραφία ανηλίκων”, στον λιμένα Πειραιά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολίας, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στον 42χρονο κατά την είσοδό του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΤΟΒΒΥ'', κατά την οποία εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα εντός θήκης ψηφιακού δίσκου (CD), τα κάτωθι:

- δύο τεμάχια ναρκωτικών ουσιών (βραχάκια), πιθανόν ηρωίνης, καθαρού βάρους 0,67 γρ. και 0,72 γρ. αντίστοιχα,

- μία χάρτινη συσκευασία με ναρκωτική ουσία (βραχάκι), πιθανόν ηρωίνη, μικτού βάρους 0,49 γρ.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας στον ανωτέρω, εντοπίστηκε σε τσέπη του παντελονιού του το κινητό του τηλέφωνο, εντός του οποίου, κατόπιν διενέργειας ελέγχου, βρέθηκαν δεκαεννιά χιλιάδες (19.000) φωτογραφικά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας καθώς και τετρακόσιες (400) φωτογραφίες συγκεκριμένου σημείου του σώματος διαφόρων γυναικών, ληφθείσες από διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία στην οποία διαμένει ο εν λόγω ημεδαπός, στην περιοχή του Κορυδαλλού, όπου εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

- μία πλαστική συσκευασία που περιείχε κάνναβη μικτού βάρους 1,00 γραμμαρίου,

- μία πλαστική συσκευασία που περιείχε άγνωστη λευκή ουσία μικτού βάρους 4,6 γρ.,

- δύο (02) σύριγγες που περιείχαν άγνωστη ουσία,

- έξι (06) κάρτες μνήμης,

- τρία (03) κινητά τηλέφωνα,

- ένας φορητός υπολογιστής,

- δύο (02) memory USB sticks και

- μία κάρτα SIM.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ