Ηράκλειο: Σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας - Άγριος ξυλοδαρμός 56χρονης από το σύζυγο της

Ηράκλειο: Σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας - Άγριος ξυλοδαρμός 56χρονης από το σύζυγο της

Η 56χρονη φέρεται να είχε πολλαπλά τραύματα στο σώμα της, ενώ κατά την είσοδο των αστυνομικών μέσα στο σπίτι που βρισκόταν ο χώρος μύριζε γκάζι.

Γυμνή, χτυπημένη και σε κατάσταση λιποθυμίας εντόπισαν αστυνομικοί του ΑΤ Φαιστού, το μεσημέρι της Κυριακής, μια 56χρονη που ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τον 62χρονο σύζυγό της στο χωριό Ζαρός του δήμου Φαιστού Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Η γυναίκα φέρεται να είχε πολλαπλά τραύματα στο σώμα της, ενώ κατά την είσοδο των αστυνομικών μέσα στο σπίτι που βρισκόταν ο χώρος μύριζε γκάζι, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η 56χρονη μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου διανυκτέρευσε στη ΜΕΘ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Χειρουργική κλινική.

Ο 62χρονος σύζυγός της συνελήφθη με τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Το ζευγάρι που ζει τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη έχει δύο παιδιά που ζουν στη Γερμανία. Τις τελευταίες ημέρες, αν και μιλούσαν με τον πατέρα τους, δεν είχαν καταφέρει να μιλήσουν με τη μητέρα τους. Φίλος των παιδιών που ζει εκτός Κρήτης κάλεσε το 112 και ενημερώθηκαν οι αρχές, που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ