Μεσσηνία: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου - Εμπλέκεται νέο πρόσωπο

Μεσσηνία: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου - Εμπλέκεται νέο πρόσωπο

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας 73χρονου στις 17 Φεβρουαρίου στην τοπική κοινότητα Τζάνε Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης, στη Μεσσηνία.

Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 68χρονος, 39χρονος και 23χρονη, Έλληνες, που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα του ανακριτή Καλαμάτας, ενώ κατηγορείται και 38χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Κατηγορούμενοι είναι πατέρας και οι δύο γιοι του.

Ο 73χρονος έφερε πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, ο θάνατός του οφείλεται σε στραγγαλισμό σύμφωνα με τo tharrosnews.gr .

Ενώ αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπαίτιοι της δολοφονίας ήταν ένας 68χρονος με τους δύο γιους του και μάλιστα φέρονταν να έχουν ομολογήσει, στη συνέχεια προέκυψε, ότι στον τόπο του εγκλήματος, δεν ήταν παρών ο ένας γιος, αλλά η σύζυγός του, την οποία όλοι ήθελαν να προστατεύσουν, καθώς το ζευγάρι έχει 3 ανήλικα παιδιά.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για τη συγκεκριμένη υπόθεση και σύντομα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι ένας άνθρωπος να έχασε τη ζωή του για μόλις 100 ευρώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ