Θρίλερ στη Χαλκίδα: 29χρονος κατηγορείται για βιασμό 25χρονης - Την κρατούσε όμηρο για 14 ημέρες

Θρίλερ στη Χαλκίδα: 29χρονος κατηγορείται για βιασμό 25χρονης - Την κρατούσε όμηρο για 14 ημέρες

Θύμα βιασμού και ομηρίας επί 14 ημέρες κατήγγειλε ότι έπεσε 25χρονη στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας. Ως θύτης φέρεται 29χρονος που την προσέγγισε μέσω Viber.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr, η 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής την κρατούσε όμηρο στο διαμέρισμά του στη Χαλκίδα και την βίαζε επί 14 ημέρες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη, ο δράστης την προσέλκυσε μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα.

Η ίδια αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση και έφτασε στη Χαλκίδα στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα πως η 25χρονη περιέγραψε σοκαρισμένη τα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να καλέσει το 100, όταν ο 29χρονος βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι. Η 25χρονη παρέμεινε στο διαμέρισμα έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται όλες τις κατηγορίες και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για αρπαγή και βιασμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της.

Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της η γυναίκα ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα, ενώ εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της.

Υπάρχουν αναφορές, που δεν επιβεβαιώνονται, ότι η 25χρονη και ο 29χρονος ίσως ήταν μαζί στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ