Καλοφώνου για Ιωάννα: θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες

Καλοφώνου για Ιωάννα: θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες

Η πλαστική χειρούργος που βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, εξήγησε γιατί αυτά που φορούσε η Ιωάννα στο δικαστήριο, αποτελούν μέρος τη θεραπείας της.

Η πλαστική χειρούργος Μ. Καλοφώνου, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ιωάννας όταν δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε πως η εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο κι όλα αυτά που φορούσε είναι θέμα της θεραπείας της κι όχι για κάλυψη ή εντυπωσιασμό.

Συμπλήρωσε δε πως ο ήλιος είναι επικίνδυνος για την εξέλιξη της υγείας της και υπογράμμισε ότι θα ζει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες.

Η κυρία Καλοφώνου, είπε επίσης, ότι η Ιωάννα θα δει την εικόνα της να εξελίσσεται μέσα στο χρόνο, καθώς οι επεμβάσεις θα συνεχιστούν, αλλά σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή θα παίξει και η ψυχολογία της.

Τέλος και μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα γενναίο και έξυπνο άνθρωπο και η ίδια δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την απόφαση της να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η πελάτισσα του επέλεξε να πάει στο δικαστήριο, αλλά όπως επεσήμανε το θέμα είναι γιατί ή δράστης αρνήθηκε να πάει, προβλέποντας πως δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στις 30 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ