Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το μοντέλο του GNTM που συνελήφθη με ποσότητες κοκαΐνης

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε το μοντέλο του GNTM που συνελήφθη με ποσότητες κοκαΐνης

Η 31χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της

Το 31χρονο μοντέλο ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή, νέα προθεσμία για την απολογία της, για την Πέμπτη (26/08).

Υπενθυμίζεται ότι, η νεαρή καλλονή που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι Greece's Next Top Model (GNTM), συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, καθώς κατά τον έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ , βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε 33 φιξάκια, κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Αρνείται τις κατηγορίες το μοντέλο του GNTM που συνελήφθη με 33 «φιξάκια» κοκαΐνης (ΦΩΤΟ)

Η ίδια στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

O συνήγορός της 31χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε σε δήλωση του:

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ