Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση: Έσυρε τη Γαρυφαλιά στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα (vid)

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση: Έσυρε τη Γαρυφαλιά στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα (vid)

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 30χρονος αφού χτύπησε άγρια την Γαρυφαλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα, όπου πέθανε από πνιγμό

Στοιχεία-σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς απολογείται ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος τη χτύπησε, την έσυρε και την έριξε από τον γκρεμό για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm 97,8 Μαρίνος Αλειφέρης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, οι κακώσεις που είχε το θύμα στο πρόσωπο και το κεφάλι προήλθαν από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο 30χρονος. Δηλαδή η 26χρονη γρονθοκοπήθηκε. Σε ό,τι αφορά τα σημάδια από γδάρσιμο στην πλάτη αυτά προήλθαν από τα βράχια.

Όπως προκύπτει δηλαδή από την ιατροδικαστική έκθεση, επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες ότι ο 30χρονος γρονθοκόπησε την Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και στη συνέχεια την έριξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή με αποτέλεσμα η 26χρονη να βρει φρικτό θάνατο από πνιγμό.

Το άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο με τις δύο δολοφονίες να παρουσιάζουν πολλά κοινά στοιχεία.

Το χρονικό της μεταφοράς του δολοφόνου στο νοσοκομείο

Ο 30χρονος πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και τελικά πήρε εξιτήριο το πρωί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, οι αστυνομικοί στα κρατητήρια της Νάξου βρήκαν τον 30χρονο να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Τα συμπτώματα που εμφάνιζε παρέπεμπαν σε κρίση επιληψίας και έτσι ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο το νησιού. Ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε αναγκαία την εισαγωγή του και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Το πρωί οι γιατροί έκριναν πως είναι καλά στην υγεία του κι έτσι ο 30χρονος πήρε εξιτήριο προκειμένου να απολογηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οι δηλώσεις των γιατρών

Οι γιατροί που τον εξέτασαν, σε δηλώσεις τους ανέφεραν: "Χθες το βράδυ δεχτήκαμε μια κλήση από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης". Όπως σημείωσαν "εξετάστηκε από τον κ. Μανωλά που είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για τις περιπτώσεις αυτές ως νευρολόγος και έκρινε ότι έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί και ο ασθενής είναι μια χαρά. Πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο".

Οι πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας

Σημειώνεται ότι οι πρώτες πληροφορίες για τον λόγο που ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν συγκεχυμένες με το MEGA να μεταδίδει ότι οι συνήγοροί του κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Δημοσιογράφος του Naxos Times, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επικαλούμενη έγκυρες πηγές, έκανε λόγο για επιληπτική κρίση.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ