Προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης

Προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης

Ο 32χρονος που είχε δεσμό με την 19χρονη κατηγορείται ότι την εξέδιδε πριν τρία χρόνια, όταν αυτή ήταν 16 χρονών.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 19χρονης που κρατούνταν αιχμάλωτη στο σπίτι του αστυνομικού, στην Ηλιούπολη.

Ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση εξώθησης σε πορνεία που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα είχε την ίδια ποινική μεταχείριση με αυτήν που αποφάσισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας τόσο για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης αστυνομικό όσο και για τον πατέρα της καταγγέλλουσας, οι οποίοι είναι ήδη προσωρινά κρατούμενοι.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη - Στον ανακριτή και τρίτος κατηγορούμενος

Ο 32χρονος (με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο), που συνελήφθη μετά την κατάθεση της 19χρονης η οποία έδωσε στοιχεία για αυτόν, κατηγορώντας τον ότι την εξέδιδε πριν τρία χρόνια για το ποσό των 70 ευρώ, απολογήθηκε για τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Ο συνήγορος ανέφερε σε δηλώσεις του πως σε "τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα" και συμπλήρωσε: "Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ