Συνελήφθη Αλβανός που εξέδιδε την 17χρονη Ρουμάνα που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

Συνελήφθη Αλβανός που εξέδιδε την 17χρονη Ρουμάνα που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

Μαζί με τον Αλβανό συνελήφθη και ένας Έλληνας που διαχειρίζονταν την σελίδα με ροζ αγγελίες και μια γυναίκα που έκλεινε τα ραντεβού

Η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Αμάντα Σ. από το Χαιδάρι, ήταν τελικά υπόθεση αρπαγής. Για την περίπτωση της ανήλικης είχε εκδώσει amber alert, το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κρατούσε παράνομα την 16χρονη Ρουμάνα και μέσω διαδικτύου και ροζ αγγελίας που είχε βάλει την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άλλους άνδρες.

Μαζί με την Αλβανό συνελήφθη και ένας Ελληνας ο οποίος διαχειρίζονταν την ιστοσελίδα με τις ροζ αγγελίες, καθώς και μια γυναίκα που έκλεινε από το τηλέφωνο τα ραντεβού με τους πελάτες.

Και οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Τι ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνισή της

Την Πέμπτη 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Αμάντα Σ. 17 ετών.


Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα, 04/6/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ