Χρυσοχοϊδης για Φουρθιώτη: Η ΕΛ.ΑΣ. ξεδιάλυνε μια εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση

Χρυσοχοϊδης για Φουρθιώτη: Η ΕΛ.ΑΣ. ξεδιάλυνε μια εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση

Η δήλωση του Χρυσοχοϊδη και οι τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε στη διαλεύκανση της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

«Η Ελληνική Αστυνομία μάχεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της. Η επιτυχία της να ξεδιαλύνει ταχύτατα μιαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση, οδηγώντας τους υπόπτους στη Δικαιοσύνη, μαρτυρά τον υψηλό επαγγελματισμό της. Νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και δημοσίως την ομάδα που εργάστηκε για την υπόθεση αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Μας έδωσε από 20.000 ευρώ» υποστηρίζουν οι δύο ποινικοί

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης (28/4) ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, μαζί με άλλα δύο άτομα που συνελήφθησαν μαζί του. Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε να κρύψει το πρόσωπό του από τις κάμερες, φορώντας διπλή κουκούλα και καπέλο τζόκεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποινικοί που συνελήφθησαν με τον Φουρθιώτη υποστήριξαν ότι τους υποσχέθηκε από 20.000 ευρώ προκειμένου να πυροβολήσουν στο σπίτι του και με τον τρόπο αυτό να «αποδείξει» ότι κινδυνεύει για να του παρασχεθεί εκ νέου αστυνομική προστασία. Οι ίδιοι ισχυρίσθηκαν μάλιστα ότι αρνήθηκαν, πλην όμως η δικογραφία έχει στοιχεία που τους διαψεύδουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ο Μένιος Φουρθιώτης

Φουρθιώτης: Κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση για τις επιθέσεις στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ