Ανατροπή στην υπόθεση της Γαύδου - Οι τοξικολογικές «καίνε» τον 40χρονο οδηγό

Ανατροπή στην υπόθεση της Γαύδου - Οι τοξικολογικές «καίνε» τον 40χρονο οδηγό

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή της 28χρονης Κορίνας

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του τροχαίου στη Γαύδο με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσω μάλλον να έχει τη δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στον γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και τη δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ