Citi: αναδείχθηκε «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα» στα Euromoney Awards 2021

Citi: αναδείχθηκε «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα» στα Euromoney Awards 2021

Κάποιες από τις άλλες διακρίσεις που έλαβε η Citi στα Βραβεία Αριστείας του Euromoney 2021

H Citi κατέκτησε την κορυφαία διάκριση «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα» στην ετήσια διοργάνωση των Awards for Excellence του διακεκριμένου οικονομικού περιοδικού Euromoney, στις 14 Ιουλίου, στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η φετινή πέμπτη διάκριση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες αντίστοιχες διακρίσεις των ετών 2019, 2017, 2016 και 2012. Ο κ. Λίνος Λέκκας, Επικεφαλής Τραπεζικής, Κεφαλαιαγορών & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, δήλωσε: «Τα βραβεία Awards for Excellence του Euromoney αποτελούν εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η ανάδειξη της Citi ως «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα» στην Ελλάδα για 4η φορά τα τελευταία 6 χρόνια και για 5η φορά συνολικά από το 2012 μας τιμά ιδιαίτερα και ευχαριστούμε θερμά το Euromoney για τη συνέπεια σε αυτόν το θεσμό και φυσικά, αυτή την τόσο σημαντική αναγνώριση που αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα της δουλειάς μας και τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στη χώρα και τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και προσήλωση το έργο μας ώστε να συνδράμουμε σημαντικά στην επιτάχυνση της ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.»

Ο κ. Αιμίλιος Κυριάκου, Διευθύνων Σύμβουλος Citi Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας και Επικεφαλής Επιχειρηματικής Τραπεζικής επεσήμανε οτι: «Από το 1964, με συνέπεια, υπευθυνότητα και καινοτομία, στη Citi στεκόμαστε αρωγοί στα επιχειρηματικά σχέδια των Πελατών μας και στηρίζουμε την πρόοδο της Ελλάδας προσφέροντας χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και λύσεις που εξελίσσουν συνεχώς την εγχώρια αγορά, διευκολύνουν την είσοδο ξένων επενδύσεων στη χώρα και την πρόσβαση ελληνικών εταιρειών, του δημοσίου και των συστημικών τραπεζών στις διεθνείς χρηματαγορές. Για μία ακόμη φορά, με υπερηφάνεια και ικανοποίηση αποδεχόμαστε αυτή τη σημαντική διάκριση ως αναγνώριση των άοκνων προσπαθειών της ομάδας μας να διαπρέπει ακόμα και σε εποχές μεγάλων προκλήσεων.»

Ο κ. Στέλιος Μανωλόπουλος, Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας και της πολυετής σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Πελάτες μας. H σημαντική αυτή διάκριση έρχεται σε μια ιδιαίτερη χρονικά συγκυρία για την Ελληνική οικονομία καθώς προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια περίοδο ισχυρής ανάπτυξης μετά την πανδημία με προσέλκυση κεφαλαίων και επενδύσεων που θα στηρίξουν την υγιή επιχειρηματικότητα και θα συντελέσουν στη διασφάλιση της βιωσιμότητας της μεγέθυνσης του πλούτου της χώρας».

Εδώ και 52 χρόνια, το Euromoney είναι το κορυφαίο χρηματοοικονομικό περιοδικό διεθνώς, ενώ τα βραβεία Euromoney Awards for Excellence αναγνωρίζονται ως κορυφαίος θεσμός στον κλάδο.

Κάποιες από τις άλλες διακρίσεις που έλαβε η Citi στα Βραβεία Αριστείας του Euromoney 2021 είναι: Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα Μέσης Ανατολής, Καλύτερη Τράπεζα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μέσης Ανατολής, Καλύτερη Τράπεζα Βιώσιμης Χρηματοδότησης Βόρειας Αμερικής, Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα Βόρειας Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ