Είναι γεγονός τώρα τα smartphones φτιάχνουν και ...καφέ!

Είναι γεγονός τώρα τα smartphones φτιάχνουν και ...καφέ!
Πόσες φορές έχουμε πει χαριτολογώντας για τα κινητά -που διαθέτουν πολλές δυνατότητες- «καφέ φτιάχνει;» . Ήρθε η ώρα λοιπόν που όντως τα κινητά φτιάχνουν και καφέ.

Ναι καλά διαβάσατε. Ηπρώτη μηχανή της Nespresso που συνδέεται με Bluetooth με smartphones και tablets ονομάζεται Prodigio και μπορείτε να την ελέγχετε μέσα από το δικό της application.

Η λειτουργία συνδεσιμότητας της μηχανής σας εξασφαλίζει ότι η εμπειρία σας είναι όσο απλή γίνεται. Με λειτουργίες που σας διασφαλίζουν ότι δε θα μείνετε ποτέ χωρίς κάψουλες, σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε την εκχύλιση του καφέ σας όποτε το επιθυμείτε και σας ειδοποιούν για να σας βοηθήσουν στη συντήρηση της μηχανής σας, η Nespresso Prodigio σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας και αφήνει όλα τα υπόλοιπα στο smartphone σας.

Διαχείριση αποθέματος καψουλών
Η εφαρμογή για κινητά Nespresso υπολογίζει το απόθεμα καψουλών σας για να ξέρετε πότε πρέπει να παραγγείλετε. Με ένα κλικ μπορείτε να επαναλάβετε την προηγούμενη παραγγελία σας ή να κάνετε μία νέα.

Προγραμματισμός εκχύλισης
Χαρίστε στον εαυτό σας μία στιγμή απόλαυσης με την εφαρμογή Nespresso στο smartphone σας – κάθε φορά, όπως ακριβώς σας αρέσει.

Υποστήριξη και φροντίδα μηχανής
Η εφαρμογή Nespresso είναι εκεί για εσάς. Θα σας ενημερώνει κάθε φορά που χρειάζεται να γεμίσετε το δοχείο νερού ή να κάνετε αφαλάτωση στη μηχανή σας.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ