Ο έρωτας στην εποχή του Twitter

Ο έρωτας στην εποχή του Twitter
O έρωτας στα χρόνια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και χάρη σε αυτά ένας Ιρλανδός κατάφερε να βρει την κοπέλα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, αλλά την είχε χάσει.

Σε μία πτήση της Ryanair από τη Βαρκελώνη στο Δουβλίνο, ο 24χρονος Τζέιμι Κέλι καθόταν δίπλα στην 27χρονη Κέιτι, μία κοπέλα από τον Καναδά.

Σύμφωνα με το techit.gr, παρ' ότι δεν γνωρίζει τίποτα για εκείνη για να την αναζητήσει- όπως το επίθετο ή τον αριθμό τηλεφώνου της- ξεκίνησε μία καμπάνια στο Twitter για να τη βρει. Χρησιμοποιώντας τα hashtag #loveatfirstflight (έρωτας στην πρώτη πτήση), παραφράζοντας το love at first sight (έρωτας με την πρώτη ματιά) και #findkatie (βρείτε την Κέιτι), ο Τζέιμι ξεκίνησε την αναζήτηση και η ιστορία του έγινε viral.

Μάλιστα, ο Ιρλανδός έχει ήδη μιλήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό στη χώρα του, με την ελπίδα ότι εκείνη θα είναι ακόμη εκεί και θα την ακούσει, καθώς η προσπάθειά του να βρει στοιχεία της από την αεροπορική εταιρεία δεν απέδωσε καρπούς.

Τελικά όμως η Κέιτι Μορό- όπως λένε το αντικείμενο του πόθου του- εμφανίστηκε και μιλώντας στο CBC News εξέφρασε την έκπληξή της. «Δεν πίστευα ότι θα τον ξαναδώ, οπότε μου έκανε εντύπωση που είδα όλα αυτά τα μηνύματα. Το βρήκα αστείο γιατί όλοι οι φίλοι μου έχουν τρελαθεί με αυτό!», είπε.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, και εκείνη έψαχνε τον «όμορφο Ιρλανδό» με τα «υπέροχα μάτια», αλλά δεν επέμεινε πολύ γιατί φοβήθηκε ότι θα την περάσει για απελπισμένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, οι δύο τους μιλούν συνεχώς στο διαδίκτυο από τότε, καθώς τους χωρίζει μία πτήση 10 ωρών μια και η Κέιτι έχει επιστρέψει ήδη στον Καναδά. Παρόλα αυτά, σχεδιάζουν να συναντηθούν σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ