O Mr Samsung δεν έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Ελλάδα (upd2)

O Mr Samsung δεν έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Ελλάδα (upd2)
Τελικά ο Μr Samsung ή αλλιώς ο διευθύνων σύμβουλος της Boo-keun Yoon, όχι μόνο δεν έφυγε ποτέ από την Κορέα, αλλά ούτε και είχε προγραμματίσει ποτέ επίσκεψη στην Ελλάδα.


Σε ανακοίνωση της η Samsung Electronics Hellas ενημερώνει ότι ο President & CEO της Samsung Electronics Co. Ltd, κ. Βοο-Keun Yoon, δεν βρίσκεται στην Αθήνα σήμερα, ενώ δεν έχει καμία προγραμματισμένη επίσκεψη στη χώρα μας για το προσεχές διάστημα.

Η επίσκεψη τοy κ. Yoon στην Αθήνα είχε "διαρρεύσει" τις προγούμενες μέρες από στελέχη υπουργείου, οι οποίοι μάλιστα τόνιζαν ότι αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Οπως είχε διαρρεύσει η Samsung εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να προχωρήσει στον δρόμο που άνοιξε η HP – πρωτοπόρος της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών - και ακολούθησε η κινεζική ZTE – από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Σημειωτέον πως η Samsung Electronics είναι η εταιρεία με τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς παγκοσμίως σε κατηγορίες όπως είναι οι τηλεοράσεις και τα κινητά τηλέφωνα, ενώ γενικότερα είναι εξαιρετικά ισχυρή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας.
Σημειώνεται ότι το 2013 τα συνολικά έσοδα της Samsung Electronics ανήλθαν σε επίπεδα ρεκόρ προσεγγίζοντας τα 155 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 14% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Οσον αφορά τα έσοδα της κορεατικής εταιρείας για το γ' τρίμηνο του 2013 ανήλθαν σε περίπου 54,4 δισ. δολάρια, ενώ τα κέρδη στα 8,97 δισ. δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ