Φινλανδία: Νέο βίντεο με την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν να χορεύει αισθησιακά με άνδρα (vid)

Φινλανδία: Νέο βίντεο με την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν να χορεύει αισθησιακά με άνδρα (vid)

Η 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδία, η οποία είναι παντρεμένη και έχει και τρία παιδιά, φαίνεται να χορεύει αγκαλιά με τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο.

Έντονη πίεση ασκείται στη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μάριν, τα ΜΜΕ, καθώς μετά το βίντεο με τον «έξαλλο» χορό της σε ιδιωτικό πάρτι, ένα νέο βίντεο βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί.

Η 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδία, η οποία είναι παντρεμένη και έχει και τρία παιδιά, φαίνεται να χορεύει στο νυχτερινό κέντρο Klubi γύρω στις 4 το πρωί της 7ης Αυγούστου αγκαλιά με έναν άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Μάλιστα ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της και έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.


Το βίντεο έρχεται μόλις μια μέρα αφότου η Σάνα Μάριν αρνήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών το βράδυ που άλλο βίντεο την έδειχνε να χορεύει με φίλους σε ένα σπίτι, ενώ κάποιος στο βάθος φωνάζει «flour squad».

Το «Flour» είναι φινλανδική αργκό που χρησιμοποιείται συχνά για την κοκαΐνη. Η ίδια πάντως δήλωσε πρόθυμη να υποβληθεί σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών, καθώς όπως είπε, δεν έχει τίποτα να κρύψει.


Μιλώντας στη φινλανδική εκπομπή Seiska, μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ εκείνη τη νύχτα που εθεάθη να χορεύει με τον τραγουδιστή, είπαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με «πολλούς» άντρες.

Μαζί της λέγεται ότι ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alma και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.

Ένας μάρτυρας μάλιστα δήλωσε ότι: «Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες».

«Κάθισε επίσης στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο», πρόσθεσε.

Ένας άλλος ανέφερε ότι: «Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί».

Το επεισόδιο του πάρτι έλαβε χώρα αμέσως μετά την επιστροφή της Μάριν από τις διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ