Βερναρδάκης: «Συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο για την Κεραμέως - Η κριτική παραμένει»

Βερναρδάκης: «Συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο για την Κεραμέως - Η κριτική παραμένει»

Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης για το απαράδεκτο βίντεο, στο οποίο συνέκρινε την υπουργό Παιδείας Νίκη Kεραμέως με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε δήλωσή του ο κ. Βερναδάκης αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Το εν λόγω βίντεο, που κατέβηκε από τον λογαριασμό του πρώην υπουργού στο Tik Tok προκάλεσε σάλο στα social media, ενώ προκάλεσε και τις οργισμένες αντιδράσεις τόσο της ίδιας της κ. Κεραμέως όσο και της Νέας Δημοκρατίας.

Η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε τον κ. Βερναρδάκη για απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα και μισογυνισμό και κάλεσε με ανάρτησή της στο twitter τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση απέναντι στα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός... Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;» γράφει η κ. Κεραμέως.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ