Έφη Αχτσιόγλου: «Ο διαρκής αυτοθαυμασμός του κ. Σταϊκούρα προκαλεί την κοινωνία»

Έφη Αχτσιόγλου: «Ο διαρκής αυτοθαυμασμός του κ. Σταϊκούρα προκαλεί την κοινωνία»

η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «προκαλεί» την ώρα που η κοινωνία «ασφυκτιά από την ακρίβεια».

Τον «αυτοθαυμασμό» της κυβέρνησης σχετικά με την απόφαση του Eurogroup για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας στηλιτεύει η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι «προκαλεί» την ώρα που η κοινωνία «ασφυκτιά από την ακρίβεια».

«Ο διαρκής αυτοθαυμασμός του κ. Σταϊκούρα προκαλεί. Προκαλεί σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας που ασφυκτιά από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και το πάρτι αισχροκέρδειας που εξελίσσεται με τη στήριξη της κυβέρνησης» αναφέρει συγκεκριμένα η κ. Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας και τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών.

«Προκαλεί την ιστορική μνήμη καθώς η λήξη του καθεστώτος ενισχυμένης εποπτείας είχε προσδιοριστεί για το φετινό καλοκαίρι ήδη από το καλοκαίρι του 2018, με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση για τη ρύθμιση του χρέους. Προκαλεί τα βιώματα των πολιτών επιχειρώντας να διαγράψει τις πολιτικές ευθύνες της ΝΔ για τη χρεωκοπία της χώρας και την ανθρωπιστική κρίση μιλώντας αορίστως για “ένα κεφάλαιο που άνοιξε το 2010”» σημειώνει η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και καταλήγει: «Η μόνη έξοδος που πραγματικά δρομολογείται σήμερα είναι αυτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ