ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει άλλοθι στον δραπέτη Βασίλη Δημάκη

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει άλλοθι στον δραπέτη Βασίλη Δημάκη

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, σχετικά με τον δραπέτη «ληστή με το καλάσνικοφ».

Με ανακοίνωση της η ΝΔ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τοποθέτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τον δραπέτη «ληστή με το καλάσνικοφ», Βασίλη Δημάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε αναλάβει το ρόλο του υπερασπιστή του καταδικασμένου για βαρύτατα εγκλήματα Βασίλη Δημάκη, ο οποίος κάνοντας χρήση ευεργετικών διατάξεων για εκπαιδευτική άδεια, παραβίασε τους όρους και με επιστολή του ομολογεί ότι δραπέτευσε. Με την τοποθέτησή του ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ποιος δίνει άλλοθι στον δραπέτη, ο οποίος επιχειρεί σήμερα να κάνει και μαθήματα δημοκρατίας και –φυσικά- δεν κρύβει τις πολιτικές προτιμήσεις του.

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για ένα σωφρονιστικό σύστημα που θα επιτελεί τη σωφρονιστική αποστολή του, με σεβασμό στα δικαιώματα των κρατουμένων. Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που προ μηνών είχε αναλάβει την υπεράσπιση των εκβιαστικών αιτημάτων του Κουφοντίνα, να υπερασπίζεται έναν δραπέτη που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, πλαστογραφία και παράνομη οπλοφορία», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ