Σκέρτσος: Μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν το σπίτι μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγο μου

Σκέρτσος: Μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν το σπίτι μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγο μου

“Δεν τους φοβόμαστε” δηλώνει ο Άκης Σκέρτσος, αναφερόμενος στον βανδαλισμό του διαμερίσματός του από μέλη του Ρουβίκωνα, χθες το βράδυ.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει πως τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του και ζητεί την καταδίκη της δράσης τους από τον πολιτικό κόσμο.

“Γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά. Παραβίασαν δηλαδή ανοιχτές πόρτες. Αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους”, επισημαίνει ο Άκης Σκέρτσος.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν, επίσης, σύνθημα στην περίφραξη του σπιτιού της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, με αφορμή τον περιορισμό των τακτικών χειρουργείων στα νοσοκομεία.

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου
Αναλυτικά, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει στα social media:

“Τα μέλη του Ρουβίκωνα που βανδάλισαν χθες το διαμέρισμά μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου «επί τω έργω», γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά. Παραβίασαν δηλαδή ανοιχτές πόρτες. Αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους.

Και ναι, οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας.

Γι’ αυτό και η καταδίκη της δράσης τους πρέπει να είναι απόλυτη από τον πολιτικό κόσμο. Για να το πούμε απλά, όσοι δεν το κάνουν θεωρούν φυσιολογικό σε μια δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου να σε εκφοβίζει βανδαλίζοντας το σπίτι σου χωρίς να έχει συνέπειες για αυτό. Δεν τους φοβόμαστε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ