Έξαλλος ο δήμαρχος Ύδρας μηνύει την Ολλανδή δημοσιογράφο: Αποκάλεσε τους Υδραίους... χρυσαυγίτες

Έξαλλος ο δήμαρχος Ύδρας μηνύει την Ολλανδή δημοσιογράφο: Αποκάλεσε τους Υδραίους... χρυσαυγίτες

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο δήμαρχος της Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης κατά της δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, ύστερα από συνέντευξή της στο τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Συγκεκριμένα, η Μπέουχελ, που το βράδυ της Τρίτης εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού για το προσφυγικό, στη συνέντευξή της υποστήριξε ότι σε παλαιότερες εκλογές το μισό νησί είχε ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Ύδρας αναφέρει ότι η ολλανδή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της «επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους. Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους!».

Όπως αναφέρει ο κ. Κουκουδάκης «το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή».

Η ανάρτηση του Κουκουδάκη ανέφερε: «Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!! Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη! Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!! Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της… Το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή….»

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ