Τερέζα Μέι: Θέλω να μείνουν οι Έλληνες στη Βρετανία

Τερέζα Μέι: Θέλω να μείνουν οι Έλληνες στη Βρετανία

Εξέφρασε την πρόθεσή της να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοβρετανικές σχέσεις και τονίζει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει δημοφιλής προορισμός για εκατομμύρια Βρετανούς ακόμη και μετά το Brexit.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έστειλε μήνυμα φιλίας και στήριξης στην Ελλάδα, ευχαρίστησε τους Έλληνες που έχουν μεταναστεύσει στην Βρετανία για την προσφορά τους και τους κάλεσε να συνεχίζουν να ζουν εκεί «όπως και πριν» και μετά το Brexit.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» εξέφρασε την πρόθεσή της να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοβρετανικές σχέσεις και τονίζει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει δημοφιλής προορισμός για εκατομμύρια Βρετανούς ακόμη και μετά το Brexit.

Επιπλέον, η Τερέζα Μέι κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ενωση να είναι «δημιουργική και πρακτική» στις διαπραγματεύσεις για το Brexit και ζητά να αρχίσουν άμεσα οι συνομιλίες για τη μελλοντική εμπορική συμφωνία Λονδίνου - Βρυξελλών.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι οι υπουργοί της είναι «πλήρως αφοσιωμένοι» στο όραμά της και διαμηνύει ότι παραμένει στη θέση της για να κάνει τη Βρετανία «μια χώρα που δουλεύει προς όφελος όλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ