Με ένα τόμο 130 σελίδων παρέδωσε το υπουργείο ο Αλεξιάδης στην Παπανάτσιου

Με ένα τόμο 130 σελίδων παρέδωσε το υπουργείο ο Αλεξιάδης στην Παπανάτσιου
Παραδίδοντας ένα τόμο 130 σελίδων με τον απολογισμό των δράσεων του αποχαιρέτησε το υπουργείο Οικονομικών ο Τρύφων Αλεξιάδης, παραδίδοντας τα καθήκοντα του στην νέα αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου.

Ο κ. Αλεξιάδης φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στις προσπάθειες του για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου επισημαίνοντας ότι συγκρούστηκε με ισχυρά συμφέροντα και το μόνο που μετανιώνει από την διαδρομή του στο ΥπΟικ όπως ανέφερε, είναι ότι δεν ήταν πιο αποφασιστικός και σκληρός προς την κατεύθυνση αυτή.

Στο τέλος της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του τόνισε ότι πλέον είναι ένας απλός υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλής του ζήτησε να μην εξαντλήσει όλη της αυστηρότητα του σε αυτόν.

Από την πλευρα της νέα αναπληρώτρια υπουργός κ. κ. Παπανατσιου επισήμανε ότι προτεραιότητα της είναι να προχωρήσουν οι δράσεις Αλεξιάδη και ειδικότερα κυριως οι νέες διατάξεις για το πλαστικό χρήμα ενώ ταυτόχρονα επισήμανε ότι θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ