ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο πανικός και η απογοήτευση δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιό του μετά την επιστολή του Κ. Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, όπου διαμαρτύρεται για στρεβλώσεις στην κοινοβουλευτική διαδικασία και στις δηλώσεις περί "καλπάζοντος αυταρχισμού" της κυβέρνησης.

Οπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Μητσοτάκης παίζει τα ρέστα του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Από το "φύγετε" και το αίτημα για εκλογές, που έδωσε τη θέση του στις γραφικότητες του "παραιτηθείτε" και στον δήθεν "αυταρχισμό" της κυβέρνησης, βλέπουμε τη ΝΔ να βουλιάζει στον βούρκο της αναξιοπιστίας. Όσο και να επενδύει στην καταστροφή και να κατασκευάζει σκηνικό πόλωσης εκεί που δεν υπάρχει, η πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρύβεται. Δέσμιος των νεοφιλελεύθερων εμμονών και των ισχυρών συμφερόντων που εξυπηρετεί, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μετατρέψει τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα, σε πρόβλημα για τη χώρα.

Δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, η πολιτική αντιπαράθεση δεν εξαντλείται στα συνθήματα, ούτε στα δημοσιεύματα της διαπλοκής και τις προσωπικές επιθέσεις. Η κοινωνία ζητά προτάσεις και λύσεις, αγώνες εντός και εκτός της χώρας για την οικοδόμηση ενός διαφορετικού οικονομικού και πολιτικού μοντέλου. Απαιτεί τη σύγκρουση με το παλιό και τους εκπροσώπους ενός διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικού συστήματος που ισοπέδωσε τη χώρα με σκληρές πολιτικές λιτότητας και βολέματος ημετέρων».