Εξεταστική επιτροπή για την λίστα Μπόργιανς προαναγγέλλει ο Κουίκ

Εξεταστική επιτροπή για την λίστα Μπόργιανς προαναγγέλλει ο Κουίκ
Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής θα προτείνει για τη λίστα Μπόργιανς ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5».

«Μην κάνει την ανήξερη η Νέα Δημοκρατία, στο θέμα της λίστας Μπόγιαρνς. Κανένας που παρανόμησε και φοροδιέφυγε είτε από τη λίστα Λαγκάρντ είτε από τη λίστα Μπόγιαρνς δεν θα γλυτώσει» ανέφερε ο κ. Κουίκ και πρόσθεσε: «Βεβαίως και ξέρουν στη Νέα Δημοκρατία τι έγινε με το θέμα Μπόγιαρνς. Χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε αλληλογραφία, όπου γίνεται αναφορά και για CD.

Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, εταίρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, θα προτείνω για αυτήν την υπόθεση Εξεταστική Επιτροπή. Για να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος». Συμπλήρωσε πως "με αυτήν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τελειώνουν οριστικά οι εκβιασμοί, πολιτικοί ή οικονομικοί, μέσω διαδικτυακών, ηλεκτρονικών ή έντυπων ΜΜΕ".

Μίλησε για "λάσπη εναντίον του Πάνου Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ. με λυσσαλέο πόλεμο για να μην μπουν στη Βουλή" και πρόσθεσε:«Με τα 45 δημοσιογραφικά χρόνια που κουβαλάω στην πλάτη μου, ζητάω τη βοήθεια της ΕΣΗΕΑ στην εκκαθάριση του δημοσιογραφικού τοπίου από τέτοια συμπτώματα... Γνωρίζω ότι είναι μια περίοδος όπου οι συνδικαλιστές συνάδελφοί μου έχουν πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Αλλά έχουν υποχρέωση ταυτόχρονα να βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να καθαρίσει το δημοσιογραφικό επάγγελμα από όλους αυτούς που άλλοι τους λένε λούμπεν, άλλοι λαμόγια και άλλοι κοινούς απατεώνες...Φαντάζομαι ότι όλα τα κόμματα, όλοι οι κλάδοι ασχολούμενοι με τα ΜΜΕ και ολόκληρη η κοινωνία, συμφωνούν για την κάθαρση του βίου και ότι η πολιτική δεν μπορεί να εκβιάζεται.Αυτή η Κυβέρνηση πάντως σίγουρα δεν εκβιάζεται, δεν υποκύπτει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ