Ντζιμάνης: Δημοσιογραφικοί κύκλοι παρακίνησαν τα επεισόδια στην Κοζάνη

Ντζιμάνης: Δημοσιογραφικοί κύκλοι παρακίνησαν τα επεισόδια στην Κοζάνη
Σε δημοσιογραφικούς κύκλους και σε άτομα ακραίων ιδεολογιών αποδίδει τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Ντζιμάνης, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM".

Όπως ανέφερε, οι "δημοσιογραφικοί κύκλοι", τους οποίους ο κ. Ντζιμάνης δεν κατονόμασε, "σήκωσαν" την εκδήλωση, διέδωσαν και παρακίνησαν τους αγρότες, δημιουργήθηκε ένταση, αλλά τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε και έγινε συζήτηση.

"Όμως, μετά από λίγο ήρθε από το Αντίγονο, από το Αμύνταιο και δεύτερο κύμα αγροτών. Εκείνοι δεν ήρθαν για συζήτηση αλλά για φασαρία, με μαύρες σημαίες και φωνές" υπογράμμισε ο κ. Ντζιμάνης, επισημαίνοντας ότι ήταν τα ίδια άτομα που είχαν ματαιώσει πρόσφατα στο Αμύνταιο και άλλη εκδήλωση με θέμα το αγροτικό.

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα υπάρξουν βελτιώσεις μέσα από διάλογο. "Ασφαλώς τον νόμο, τον οποίο λένε τα κανάλια, αυτός δεν είναι για ψήφιση και δεν θα τον ψηφίσουμε. Αλλά ο νόμος ο οποίος θα προέλθει μετά από διάλογο και ανάλογες ρυθμίσεις θα τον ψηφίσουμε" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Περιμένουμε να εξελιχθεί ο διάλογος γιατί στην ουσία δεν είναι κάποιο νομοσχέδιο το οποίο ήρθε στη Βουλή".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ