Λεβέντης: Η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση

Λεβέντης: Η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση
Η κυβέρνηση είναι υπό παραίτηση, γι' αυτό και οι αγρότες πρέπει προς το παρόν να γυρίσουν σπίτι τους μέχρι να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό ομηρία, καθώς, κατά τη γνώμη του, δεν συμπληρώνει τις 153 θετικές ψήφους των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να περάσει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. «Ο Καμμένος απειλεί τους ξένους με εκλογές.

Και τι θα πάθουν οι ξένοι; Όλα η Ελλάδα θα τα υποστεί και θα πάμε σε Grexit», τόνισε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος σημείωσε ότι δεν λογίζει τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως πολιτικό αρχηγό, μολονότι τον σέβεται ως άνθρωπο. «Όποιος πάει τη χώρα ξανά σε εκλογές, για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, θα τιμωρηθεί», ανέφερε, μιλώντας ειδικά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σημείωσε παράλληλα ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα αξιώσει από τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει το ασφαλιστικό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συναινέσει σε αυτή τη γραμμή, να υπάρξει ρήξη εντός Ν.Δ. με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και την «καραμανλική» πτέρυγα του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ