Αποστόλου: Καλούμε σε διάλογο τους εκπροσώπους των αγροτών

Αποστόλου: Καλούμε σε διάλογο τους εκπροσώπους των αγροτών
Την πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση προς τους εκπροσώπους των εργατικών συνδικάτων για διάλογο, κατά τη χθεσινή συνάντησή τους, επανέλαβε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου, απευθυνόμενος στους αγρότες, κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κ.Κ.Ε. και 14 Βουλευτών του κόμματός του, σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.


Ο κ. Αποστόλου κάλεσε τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου σε θεσμικό και ουσιαστικό διάλογο, δηλώνοντας την κατηγορηματική βούληση τόσο της Βουλής όσο και της Κυβέρνησης, καθώς και του ιδίου του Πρωθυπουργού.

Χαρακτηριστικά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέφερε:

«Εμείς θέλουμε να ανοίξουν οι δρόμοι του διαλόγου. Η βούληση υπάρχει. Η Βουλή έχει θεσμικές επιτροπές όπου μπορεί να γίνει ακόμη και διακομματικός διάλογος, όπως οι ίδιοι οι αγρότες ζητούν. Η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου μπορεί να συνεδριάσει και ν’ ακούσει τους αγρότες.

Τους καλούμε να ορίσουν εκπροσώπους τους και να ’ρθούν στο διάλογο στην Επιτροπή, όπου όλα τα κόμματα εκπροσωπούνται και θα είναι παρούσα και η Κυβέρνηση για να τους ακούσει. Και βέβαια, όποτε οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο, ο Πρωθυπουργός τους περιμένει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ