ΚΕΔΕ: Να αποσύρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό

ΚΕΔΕ: Να αποσύρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό
Να αποσύρει άμεσα το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, καλεί την κυβέρνηση η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και παράλληλα, να ξεκινήσει ένα ουσιαστικό διάλογο με τους αγρότες, στην βάση αναλογιστικών μελετών, προκειμένου να δοθεί μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση.

Την θέση αυτή της ΚΕΔΕ, εξέφρασε σήμερα, ο πρόεδρός της Γιώργος Πατούλης, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξής της ΚΕΔΕ, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι των αγροτών.

Ο Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της ΚΕΔΕ στον αγώνα αγροτών, τα μπλόκα, των οποίων, όπως είπε, θα στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Επίσης, θα κληθούν άμεσα όλες οι ΠΕΔ, προκειμένου να συνεδριάσουν εκτάκτως και να πάρουν απόφαση στήριξης του αγροτικού κόσμου.

«Θα συμμετάσχουμε», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, «στο κοινό μέτωπο που έχει διαμορφωθεί από τους αγρότες αλλά και εκπροσώπους του επιστημονικού κόσμου προκειμένου να ανατραπούν οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνει παρών και θα είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ