Το Ποτάμι: Παιχνίδια και συμφέροντα στην αυλή του Τσίπρα

Το Ποτάμι: Παιχνίδια και συμφέροντα στην αυλή του Τσίπρα
«Η κυβέρνηση και στην περίπτωση του ΟΛΠ εξακολουθεί το παιχνίδι της παράνοιας» αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση με αφορμή την πώληση του ΟΛΠ.

Στην ανακοίνωση το Ποτάμι υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση «ολοκληρώνει τον διαγωνισμό και ο αρμόδιος Υπουργός βγαίνει “παραπονούμενος” ζητώντας από το ΤΑΙΠΕΔ τα στοιχεία για τον ΟΛΠ και την πώλησή του. Τώρα κύριε Υπουργέ το θυμηθήκατε; Τώρα συνειδητοποιήσατε ότι προχωρά η πώληση του ΟΛΠ- ενώ είστε ο αρμόδιος Υπουργός από τον Ιανουάριο του 2015;»

«Ας μη χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το λιμάνι.Ας μην καταγγέλλουν το τίμημα των 22€/ μετοχή, γιατί αυτοί έφτασαν το Χρηματιστήριο σ’ αυτά τα επίπεδα. Ας μην καταγγέλλουν απαξίωση της εταιρείας, γιατί αυτοί συνέβαλαν ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση στο να έχει ο ΟΛΠ 1,2 δις έσοδα τη δεκαετία 2005-2014 και μέρισμα για το Δημόσιο μόνο 18,7 εκ.€. Ας μην καταγγέλλουν τον ένα μοναδικό επενδυτή, γιατί όπως είχαν καταντήσει την εταιρεία (αυτοί και οι προηγούμενοι) μόνο η Cosco θα ερχόταν για να προστατέψει και την υπόλοιπη επένδυσή της», συνεχίζει το Ποτάμι.

«Και ας μην έρχονται τώρα ως θύτες και θύματα ταυτόχρονα να υπόσχονται στους εργάτες αλλά και στους πολίτες του Πειραιά ότι θα αναστρέψουν την επένδυση. Αν δε συμμορφωθούν και δεν προχωρήσουν σωστά προς τα μπροστά, θα έχουν συντελέσει σε ένα ακόμη “έγκλημα” τύπου Σκουριών και Softex» καταλήγει το Ποτάμι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ