Ποια ονόματα "ακούγονται" για τις θέσεις των αντιπροέδρων της ΝΔ

Ποια ονόματα "ακούγονται" για τις θέσεις των αντιπροέδρων της ΝΔ
Πιθανόν τη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα ονόματα δυο αντιπροέδρων της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τις δυο θέσεις ακούγονται έντονα τα ονόματα των κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο πρώτος φαίνεται ότι θα έχει αρμοδιότητες σχετικές με τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου και ο δεύτερος οργανωτικές που θα σχετίζονται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χθες, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ έδωσε το στίγμα του στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος περιγράφοντας τον χώρο του κέντρου ως τον χώρο στον οποίο θέλει να κυριαρχήσει, με δυο ή τρεις διαφορετικούς τρόπους στη διάρκεια της ομιλίας του.

Είπε επίσης ότι δεν έχει λάβει εντολή για συναίνεση με την κυβέρνηση εξαιρουμένης της συνεννόησης με τον Αλέξη Τσίπρα για την συνταγματική αναθεώρηση.

Αναφορικά με το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό, το γραφείο του κ. Μητσοτάκη βρίσκεται σε συνεννόηση με αυτού του κ. Τσίπρα με στόχο ενδεχομένως να κλειστεί η συνάντηση για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σήμερα ραντεβού με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το ασφαλιστικό ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα ο κ. Μητσοτάκης θα έχει στα χέρια του ένα πρώτο κείμενο της πρότασης που επεξεργάζονται τα στελέχη της ΝΔ ως αντιπρόταση για το ασφαλιστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ