Κουτσούμπας: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες

Κουτσούμπας: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες
Χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη, ευχήθηκε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς η χορωδία του Συλλόγου Φαρακλάδων Κεφαλονιάς "Η Εύγερος".

Ο κ. Κουτσούμπας, υποσχέθηκε ότι "το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, έτσι ώστε αυτή τη χρονιά, ο λαός μας να μπει στην πάλη, στον αγώνα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες".

"Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του εργατικού, συνδικαλιστικού κινήματος. Για την ανάπτυξη, προώθηση της λαϊκής, αντικαπιταλιστικής, αντιμονοπωλιακής συμμαχίας, δηλαδή μιας συμμαχίας όλου του λαού, ανεξάρτητα πού ο καθένας πιστεύει αυτή τη στιγμή, αλλά που όμως ταξικά ανήκει, στο λαό, στα λαϊκά στρώματα -είναι δηλαδή εργάτης, αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, νέος, γυναίκα των λαϊκών οικογενειών- μια συμμαχία που θα έχει σχέδιο και κατεύθυνση. Ταυτόχρονα με την ενδυνάμωση του ΚΚΕ, που αποτελεί το βασικό πυλώνα, το βασικό στήριγμα σε αυτό τον αγώνα του λαού μας, για να ξημερώσουν πραγματικά καλύτερες μέρες, για ένα καλύτερο αύριο" δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ