Το Μαξίμου επικρίνει ανοιχτά την αντιπολίτευση για το παράλληλο πρόγραμμα

Το Μαξίμου επικρίνει ανοιχτά την αντιπολίτευση για το παράλληλο πρόγραμμα
Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι που αποχώρησαν από την κοινοβουλευτική διαδικασία για το νομοσχέδιο με το οποίο θα προωθούνταν το λεγόμενο παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο επικρίνει ανοιχτά την αντιπολίτευση για το γεγονός ότι προκλήθηκε εμπλοκή στη διαδικασία συζήτησης του νομοθετήματος κάνοντας λόγο για «ανεύθυνη στάση και την αποχώρηση τριών κομμάτων από τη κοινοβουλευτική διαδικασία» υποστηρίζοντας ότι είναι ανυπόστατη η καταγγελία ότι δήθεν το νομοσχέδιο που κατατίθεται με επείγουσα διαδικασία επιβαρύνει δημοσιονομικά και εκτροχιάζει το προϋπολογισμό.

Παράλληλα, το Μέγαρο Μαξίμου λέει ότι μετά τις καταγγελίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης «δημιουργήθηκαν εξίσου ανυπόστατες εντυπώσεις με κίνδυνο να προκληθούν εμπόδια στην διαπραγμάτευση, αλλά και στο κυβερνητικό έργο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Τέλος το Μαξίμου διαβεβαιώνει ότι το νομοσχέδιο ποτέ δεν αποσύρθηκε αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε στη Σύνοδο των Προέδρων την συνέχιση της συζήτησης του ν/σ, με την κανονική διαδικασία που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής, στην αρχή του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ