Παπαμιμίκος: Μπορεί να έγινε σαμποτάζ

Παπαμιμίκος: Μπορεί να έγινε σαμποτάζ
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συνέβη με το σύστημα των εκλογών που δεν λειτούργησε άφησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

"Είναι σίγουρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο φιάσκο, είναι σίγουρο ότι υπήρχε τεχνικό θέμα από εκεί και πέρα εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος και πρόσθεσε:

"Το από ποιους (σσ έγινε το σαμποτάζ) θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ήδη σήμερα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Πλακιωτάκη δώσαμε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά της εταιρείας. Θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ας κάνουμε λίγο υπομονή".

Περιγράφοντας το χρονικό των κινήσεων του αλλά και του φιάσκου των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Παπαμιμίκος είπε πως η εταιρεία επελέγη μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ότι πέντε ημέρες πριν τις εκλογές παρουσίασε το πρόγραμμα στην ΚΕΦΕ, τονίζοντας ότι όλα λειτουργούσαν σωστά μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

"Το Σάββατο 8:00 το απόγευμα ξαφνικά εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την πλευρά της εταιρείας και των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό", είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η παραίτησή του καθυστέρησε δύο 24ωρα καθώς γινόταν προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση και πρόσθεσε ότι παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ μετά την ανάλογη κίνηση από τον Ευ. Μεϊμαράκη για να πέσουν οι τόνοι.

ΠΗΓΗ: megatv.com