Οι προεκλογικές εξαγγελίες αποδεικνύονται κούφια λόγια

Οι προεκλογικές εξαγγελίες αποδεικνύονται κούφια λόγια
Αιχμές κατά της κυβέρνησης για την “αλλοπρόσαλλη και καταστροφική πορεία” που ακολουθεί, αφήνει το “Ποτάμι”, αναφερόμενο στο νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί και να ψηφιστεί στη Βουλή.

Όπως αναφέρει το “Ποτάμι”, με το εν λόγω νομοσχέδιο η κυβέρνηση αναιρεί διατάξεις που η ίδια είχε ψηφίσει, όπως αυτή για τις 100 δόσεις ενώ για το κρίσιμο θέμα των πλειστηριασμών έχει δεχθεί πλήρως τη θέση της τρόικας, επισημαίνει, καθώς παρέχεται προστασία περιουσίας ως τις 120.000 και για εισόδημα 8.000 ευρώ.

“Για άλλη μια φορά οι προεκλογικές εξαγγελίες αποδεικνύονται κούφια λόγια”, τονίζεται στην ανακοίνωση και ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται ως “εγκληματική” η κυβερνητική επιλογή να μπει φόρος στο κρασί.

"Ακόμη πιο εγκληματική είναι η κυβερνητική επιλογή να μπει φόρος στο κρασί. Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, τότε η Ελλάδα γίνεται η πρώτη παραγωγός χώρα που θα έχει τέτοιο φόρο. Ένα ελληνικό γεωργικό προϊόν επιβαρύνεται κι ένας κλάδος που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες από τον Έβρο ως την Κρήτη και εισφέρει σημαντικά στην ελληνική οικονομία με εξαγωγές, οδηγείται στην καταστροφή. Αλλά στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ενδιαφέρονται για εκείνους που παράγουν, γι΄ αυτό με τις επιλογές τους τούς οδηγούν σε απόγνωση", καταλήγει η ανακοίνωση.