ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μεϊμαράκης καταφεύγει σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μεϊμαράκης καταφεύγει σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία
Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμεία κριτική προς τον πρόεδρο της ΝΔ κατηγορώντας τον, με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του Mega, ότι «επανήλθε στη ρητορική των "δύο άκρων" συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή» και ότι «καταφεύγει σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό».

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η ΝΔ «φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα, αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία». Ολόκληρο το σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη στο κεντρικό δελτίο του Mega: «Φαίνεται ότι εκτός από τα ψηφοδέλτια Σαμαρά, ο Β. Μεϊμαράκης υιοθετεί και το "πρόγραμμα" Σαμαρά.

Σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό καταφεύγει ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης. Στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega (15/9), ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των "δύο άκρων" συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή!

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ενόψει και της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της ΧΑ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών, εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του φασισμού και του ρατσισμού.

Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία».