Το Ποτάμι είναι έτοιμο να συμμαχήσει ακόμα και τον διάβολο για να σώσει την χώρα

Το Ποτάμι είναι έτοιμο να συμμαχήσει ακόμα και τον διάβολο για να σώσει την χώρα
Το Ποτάμι είναι έτοιμο να συμμαχήσει με τους αριστερούς, τους συντηρητικούς η ακόμα και τον διάβολο αν χρειαστεί, για να σώσει την χώρα από έναν νέο γύρο εκλογών μετά τις 20 Σεπτέμβρη, δήλωσε σε συνέντευξη του στο Reuters ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια του, η οικονομία έχει ακινητοποιηθεί, η ανισότητα αυξάνεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα πειράματα και να περιμένουμε να κερδίσει την αυτοδυναμία ένας από εμάς» ανέφερε ο αρχηγός του Ποταμιού.«Θα κάνουμε τα πάντα. Θα συμμαχήσουμε και με τον διάβολο αν είναι να λυθεί το πρόβλημα του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι δεν θα συμμαχήσει μόνο με κόμματα που έχουν «ακραίες θέσεις» και προειδοποίησε ότι η συμμετοχή σε έναν συνασπισμό δεν θα είναι άνευ όρων. «Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και προτεραιότητες» υπογράμμισε, αναφερόμενος στην καταπολέμηση της διαφθοράς, την δημιουργία θέσεων εργασίας και την μεταρρύθμιση της παιδείας.

Ο ίδιος κάλεσε παράλληλα για την δημιουργία μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης. «Η Ευρώπη αλλάζει. Η διάσωση που συμφωνήθηκε με τους Ευρωπαίους πρέπει να γίνει σεβαστή αλλά και να βελτιωθεί προς όφελος των Ελλήνων» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ