Ο Παππάς μιλά για τις εκλογές και το θέμα των συχνοτήτων

Ο Παππάς μιλά για τις εκλογές και το θέμα των συχνοτήτων
Η συνέντευξη του Αλέξη του Τσίπρα έδωσε με ξεκάθαρο τρόπο τα βασικά διλήμματα αυτών των εκλογών, δήλωσε στην Web TV του ΑΠΕ -ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των συχνοτήτων και των αδειών για την εκπομπή ψηφιακού σήματος.

«Νομίζω ότι η συνέντευξη του Αλέξη του Τσίπρα έδωσε με ξεκάθαρο τρόπο τα βασικά διλήμματα αυτών των εκλογών. Θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βάλει επί τάπητος το θέμα του χρέους και θα πιέσει ούτως ώστε να δοθεί λύση ή μια κυβέρνηση που θα αποτελείται από κόμματα που μέχρι πρότινος το θεωρούσαν βιώσιμο;

Θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βάλει με έμφαση το θέμα των αντίρροπων μέτρων για την προστασία της κοινωνίας στο τραπέζι ή μια κυβέρνηση η οποία θα αποτελείται από κόμματα τα οποία μας καλούσαν εμάς να υπογράψουμε μέτρα τα οποία τρις χειρότερα από αυτά που υπάρχουν; . Περνώντας οι μέρες είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να καταλάβει, να δει, να συγκρίνει, να κρίνει και να αποφασίσει για το μέλλον» δήλωσε ο κ. Παππάς .

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε και στο θέμα των συχνοτήτων υπογραμμίζοντας πως «δυστυχώς η βίαιη ανακοπή της ζωής της κυβέρνησής μας άφησε το νομοσχέδιο το οποίο έχουμε αναρτήσει στη διαβούλευση. Είναι σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση των συχνοτήτων στην δημοπράτηση των αδειών για την εκπομπή ψηφιακού σήματος και νομίζω ότι είναι ένα βήμα το οποίο δε θα ανακοπεί παρόλα τα προβλήματα που ανέκυψαν όπως σας είπα και παρόλη, δυστυχώς το διαπιστώνω αυτό, τη βούληση των πολιτικών μας αντιπάλων να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν και να δώσουν ακόμη μια παράταση σε αυτό το άναρχο τοπίο που δεν τιμά κανέναν. Ούτε τους ιδιοκτήτες των καναλιών».

Ο κ Παππάς ευχήθηκε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων καλές επιτυχίες και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα τελεσφορήσει το άνοιγμα στην κοινωνία με τις καινούργιες προσπάθειες, με το έντυπο και το Πρακτορείο 104,9 FM. «Σε συνεργασία με την έκθεση βοηθιέται ο κόσμος να έρθει σε επαφή με αυτήν την καινούργια προσπάθεια, με το καινούργιο βηματισμό, τον πάρα πολύ σημαντικό για την ενημέρωση των πολιτών, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.Ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει να καταλάβει το πόσο σημαντική είναι η δουλειά του Πρακτορείου και πιστεύω πραγματικά ότι η κρίσιμη συμβολή στην ενημέρωση του πολίτη θ' αναβαθμιστεί, θα γίνει ακόμη πιο έγκυρη, ακόμα πιο έγκαιρη με την αυταπάρνηση του κόσμου που εργάζεται εκεί και με την αποφασιστικότητα να αναδειχθεί το ότι μπορεί ένας δημόσιος φορέας ενημέρωσης να παίζει το ρόλο που οι πολίτες προσδοκούνε από αυτό» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ